ILLES MEDES EN CAIAC

Tour guiat, per un guia oficial del parc natural, a les Illes Medes

28.00

Aquesta sortida en caiac, combina esport i aventura. Vine a descobrir les Illes Medes i el seu fons marí.

La durada d'aquesta activitat és d'unes 2,5h, i sempre tenint en compte la climatologia, s’intentarà arribar a les Illes Medes. Descubrirem racons de l'arxipèleg, on ens banyarem i recuperarem forces per tornar a port.

El guia us ensenyarà abans de començar les nocions bàsiques necessàries per poder realitzar l’activitat, la qual es realitza en caiacs dobles molt estables (per gent experimentada disposem d’algun caiac individual).

En tot moment estareu acompanyats pel guia, i assistits per una embarcació de suport.

SORTIDA: PLATJA DELS GRIELLS

Les sortides en Caiac, on es combina esport, mar i aventura, ens permeten descobrir amb autonomia racons del litoral inaccessibles per altres mitjans.

Les sortides es fan amb caiacs de 2, 3 o 4 places, insubmergibles i molt estables. Abans de sortir a la mar es fan uns exercicis a la platja, per facilitar des de l'inici un correcte ús de la pala.

Les excursions sempre són guiades per guies oficials del parc natural i acompanyades per una embarcació auxiliar. L'itinerari és per les Illes Medes, i opcionalment, durant el trajecte es fa una parada per banyar-nos a l'Illa Meda Gran.